Gezinscoaching


Intakegesprek, 6 consulten en 3 uur praktische activiteiten


De gezondheid van onze kinderen holt achteruit; overgewicht, spijs-verteringsstoornissen, allergieënen gedragsproblemen komen vaker voor dan ooit. Als ouder wil je dit voorkomen of zoveel mogelijk reguleren. Kinderen in de leeftijd tot 10 jaar zijn het meest ontvankelijk voor kennis over gezonde voeding en vaak nog ongevoelig voor groepsdruk van leeftijdsgenoten. Hét moment dus om ze een gezonde leefstijl aan te bieden. Die dan ook vaak voor de rest van hun leven beklijft. Hoe geef je jouw kinderen de beste start in het leven als het gaat over eten?


Onderdelen

* Vrijblijvende gratis intake ( 1 uur): het kaart brengen van jullie motivatie en doelen. Eventueel ook lichaamsanalyse van alle gezinsleden; registratie van lengte, gewicht en lichaamssamenstelling.

* 1e consult (30 minuten): hierin bespreken we jullie voedingsadvies (stap-voor-stap veranderingsprogramma), jullie uitdagingen en geef ik jullie tips&tricks voor het veranderen van jullie leefstijl en voedingspatroon.

* 5 vervolgconsulten (elk 30 minuten): hierin kunnen jullie vragen stellen, bespreken we jullie uitdagingen en jullie vorderingen als gezin. Ik zal jullie informeren en coachen aan de hand van het stap-voor-stap programma.


De consulten worden afgewisseld met praktijkactiviteiten (in totaal 3 uur) waar in we aan de slag gaan met; maaltijdplanning, koken, uitruimen van voorraadkasten en boodschappen-coaching

Voor meer informatie en aanmelding gebruik het contactformulier