Foodcoach Iemke


Als foodcoach onderscheid ik mij:

* Als moeder van twee jonge kinderen heb ik de persoonlijke ervaring om cliënten te coachen in het maken van gezondere en bewustere keuzes in voeding voor jezelf en je kinderen. Mét daarbij een realistische gezinsplanning voor de maaltijden.

* Mijn voedingsadviezen zijn grotendeels gericht op een plantaardige leefstijl. ik ben ervan overtuigd dat de keuze voor een overwegend plantaardige leefstijl de gezondste keuze is voor jouw gezondheid en het milieu.

* Als wetenschapper (Master Islamistische studies en een Bachelor Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam) gebruik ik mijn kennis en kunde om aan te sluiten bij recente wetenschappelijke onderzoeken en feiten op het gebied van bewuste en gezonde voeding.  

* Door mijn jarenlange werkervaring bij diverse (Europese) overheidsinstanties heb ik uitgebreide ervaring opgedaan met het geven en ontwikkelen van trainingen en adviestrajecten. De nadruk in mijn praktijk ligt dan ook vooral op praktisch leren; leren door te doen en interactieve kennisoverdracht. Daarnaast maakt mijn interesse en kennis van de islamitische cultuur dat ik een brugfunctie kan vervullen in verschillende situaties.

* Door mijn verblijf en werk in Zuid-Afrika kan ik ook coaching in het Engels aanbieden. Klik hier voor aanbevelingen

* 3% van mijn jaarlijkse netto winst zal ten goede komen aan The Baby Nutrition Club in Diepsloot, Zuid-Afrika. Hierdoor draag je als cliënt bij aan de bewustwording over gezonde voeding voor tienermoeders in Zuid-Afrika.

* Ik ben flexibel qua werktijden, ik kan ook bij je thuis komen voor een consult. Ik ben beschikbaar in avonduren en in het weekend, op afspraak.